Overhandiging + bedanking

Op donderdag 27 juni 2019 werd de officiële overhandiging van 4500 EUR gedaan aan Rik Ottevaere, voorzitter van vzw 't Sneukelwiel. Eveneens hebben we onze medewerkers bedankt want zonder hun steun is het organiseren van de Memorial niet mogelijk.

We kondigden ook reeds aan dat de 3de Memorial zal doorgaan op zaterdag 4 april 2020, opnieuw vanaf 9u in de Mastbloem te Kruishoutem. Het goede doel is momenteel nog niet bekend. Er kunnen dus nog steeds voorstellen worden ingediend.

2019-06-29

voorstellen goed doel

Gisteren evalueerden we de 2de Memorial Nicole Verheggen en werd er reeds nagedacht over een nieuw goed doel. We willen dit echter ook openstellen voor iedereen en doen dus een warme oproep om voorstellen in te dienen. Met het bestuur zullen we er dan een doel uitkiezen. Deze voorstellen kan u doorsturen via het contactformulier.

2019-05-28

Sponsortocht

 Sylvain is vandaag exact 14 dagen bezig met zijn sponsortocht. Tot op vandaag werd hij dagelijks vergezeld door in totaal 63 verschillende personen. Dit doet hem en het hele team ontzettend veel deugd. Sfeerbeelden vindt u terug in de fotogalerij. We willen ook nog meegeven dat we op de Memorial 2 deelnemers van de sponsortocht zullen belonen. Kom dus zeker (nog eens) af!

2019-03-04

Medewerkers gezocht

Gelet op het feit dat de 2de Memorial Nicole Verheggen een ganse dag zal plaatsvinden (vanaf 9u), hebben we meerdere medewerkers nodig. Om die reden doen we een warme oproep. Wie zich geroepen voelt, kan ons op de hoogte brengen via het contactformulier. Gelieve ook aan te geven of je een ganse dag wilt helpen of enkel de voor- of namiddag.

2019-01-27

Verkoop fiets- en loopkledij

Om Sylvain Lamont wat zichtbaarder te maken tijdens zijn sponsor- en promotietocht - dat een aanvang kent op maandag 18 februari 2019 - hebben we fiets- en loopkledij laten ontwerpen. Deze kledij stellen wij te koop voor geïnteresseerden en is beschikbaar vanaf maat XS tot 4XL. Hierbij willen we meedelen dat de maten van de loopkledij klein uitvalt. We raden daarom aan om zeker 1 maat groter te bestellen. Bestellingen kunnen worden doorgegeven via het contactformulier. 

2019-01-10

Verkoop eindejaarskaarten + kerstboom

Marleen Meere (nicht Nicole Verheggen) maakt jaarlijks eindejaarskaarten voor de familie en vrienden. Dit jaar wilt ze dit openstellen naar andere personen en verkoopt ze pakketjes met 5 unieke, handgemaakte kaartjes ter waarde van 7,50EUR. Je kan ook een kerstboompje kopen dat je zelf nog dient ineen te steken. Dit boompje is zo'n 7,5cm hoog en kost 2,5EUR. De opbrengst hiervan zal integraal worden doorgestort naar het Fonds 13.04. Geïnteresseerden kunnen hun bestelling doorgeven door een mail te sturen naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Zij zal jullie dan zo vlug als mogelijk contacteren zodoende de bestelling vlot te laten verlopen.

Dit alles zal ook te koop zijn op de kerstmarkt van Jeugdhuis Nuitgang te Kruishoutem (Waregemsesteenweg 22) op zaterdag 22 december 2018 vanaf 17u. Naast deze zaken zullen we ook kerstbieren en snoepgoed verkopen. Allen welkom!

      

2018-11-04

Brainstorming

Zonet hebben we een 1ste maal gebrainstormd over de organisatie van de 2de Memorial Nicole Verheggen (6 april 2019) en de sponsor- en promotietocht (vanaf 18 februari 2019). Meer informatie betreffende deze 2 organisaties, zal u in de loop van de komende dagen/maanden op deze website en onze facebookpagina terugvinden.

2018-10-02

Bedankingsbrief KKF

Deze brief zat gisteren in de brievenbus. Het doet deugd om te lezen dat ons ingezamelde goed besteed zal worden. 

bedankingsbrief

2018-07-12

Overhandiging + bedanking + nieuwe plannen

Vanavond hebben we het ingezamelde bedrag van 4000 EUR officieel overhandigd aan Prof. Yves Benoit, stichter vzw Kinderkankerfonds, wat terzelfdertijd ook een bedanking was voor de enthousiaste medewerkers aan de 1ste Memorial Nicole Verheggen. Tevens legden we ook onze plannen voor 2019 voor aan iedereen. Zo zal op zaterdag 6 april 2019 de 2de Memorial plaatsvinden die zal doorgaan vanaf 's ochtends opnieuw vanuit de Mastbloem. Op vraag van vele mensen zal er naast een wandeltocht ook een fietstocht worden uitgestippeld. Deze keer kozen we als goed doel vzw De Sneukelfiets waar Sylvain Lamont wekelijks op donderdagnamiddag een fietstocht onderneemt met enkele personen met een beperking. Daarnaast heeft hij ook het plan opgevat om vanaf 18 februari 2019 tot en met 6 april 2019 dagelijks afwisselend te lopen of te fietsen om uiteindelijk 1304 kilometer af te leggen. Dit wordt opgevat als een soort van sponsortocht waaraan iedereen kan deelnemen. De effectieve uitwerking hiervan dient nog verder geconcretiseerd te worden en zal tijdig worden kenbaar gemaakt op deze website en onze facebookpagina. Foto's vind je hier terug.

          

 2018-06-22

22 juni 2018

  • officiële overhandiging verzamelde geld aan vzw Kinderkankerfonds
  • bedanking medewerkers
  • bekendmaking plannen 2de Memorial Nicole Verheggen op 6 april 2019

2018-06-20